Monday 28 November 2011

Sihirli Aşk Büyüleri - Tehlikeli Okült Kılavuzu

Yani, sizin için döküm döküm veya almakla ilgilenen, umuyoruz ki, sihirli aşk büyüleri iyi aşk hayatınız değişecek? Sihirli aşk büyü geniş bir dizi farklılıklar ve her bir kişinin hayatı farklı bir durum için uygun olduğunu biliyor musunuz? , Yanlış ya da bilgisiz aşk büyü satın alma aslında, daha fazla sorun daha sonra onları tedavi neden olabilir biliyor musunuz? Öğrenmek için okumaya devam edin.

Aşk büyüleri çeşitli. Doğal Astroloji ve Etkileyici büyü gizli aşk büyüsü türünün özünü oluşturur. Bu üç ana tip çalışan bir sevgi onların çeşitli hedeflere ulaşmak için yeni bir büyü tekerin en deneyimli büyücü kullanılan sihirli aşk büyü.

Mesh ve "wicca" aşk büyüleri kullanılan mumlar, bazı halk voodoo daireler ve mantra ve çeşitli sihirli kelimeleri kullanmak defalarca görüldüğü gibi hedef someones eğilim tatlandırmak için bal kavanozları kullanımı görselleştirme mantra amacı Doğal veya Psişik sihirli aşk büyü örnekleridir. Bu ne demektir, bu yöntemleri, istenen sonucu doğal olarak tecelli ettiği bir durum meydana getirmek için doğal enerjiler ve dünyanın titreşimleri dikkate getirmek.

Bu yöntemlerin etkinliği sonucu tek fikirlilik, büyü ve büyü sırasında duyguları ile görselleştirme netlik değil, aynı zamanda, büyü çalışma yapıldıktan sonra sonucu gidelim yeteneği yaparken sadece bağlıdır. Bu kez iş yapılır, tekerin even think about it sonuçları için şehvet veya. Bunun yerine onun arzusu evren tarafından yerine getirilecektir inanarak onun günlük iş hakkında gitmek gerekir.

Katılan iki kişi arasında herhangi bir düşmanlık varsa, hiçbir kötü önce dağılması ya da zarar vardı duygular yol açacak bir şey vardı, sihirli aşk büyü türü yukarıda, en iyi şekilde çalışır. Aksi takdirde hedef doğanın güçlerine karşı ve diğer kişinin getirerek, geçmiş, acı duyguları hakkında akla gelen kişi devam etse bile daha fazla nefret edecekler.

Astrolojik ve gezegensel sihirli iş (örneğin, belirli bir gezegen enerji tarafından tahsil tılsımlar kullanımı gibi), doğum tarihini ve ilgili tüm bu zaman dikkate alınır. Bu gezegenler / doğduğu ve nasıl şimdi onu / onu etkileyen hedefleri hayatın ne olduğunu görmek için. Örneğin Mars, hedefleri yaşam kötü bir konumda (yani çekişme ve çatışma) doğal sihirli aşk büyüleri yaparken eğer hedef olarak kötü şeyler yapacak tüm güçleriyle onlara karşı. Deneyimli bir büyü tekerin dolayısıyla da sayaçları mars etkileri ve Venus gibi zıt gezegensel enerjileri teşvik etmek ve böylece çatışmaların geçmek olacak bir tılsım.

Ne olursa olsun büyü büyü bir aşk, onları gerçekten etkili hale getirmek için ve ne olup bittiğini daha büyük bir görünüm elde etmek için, onları içine astroloji dahil etmek en iyisidir. Öte yandan verimsiz bir büyü tekerin şimdi etkisiz batı astrolojik grafik okuma ve başını aşk durum dönüm, yanlış çözüm arsa olabilir.

Son olarak ama kesinlikle en Etkileyici ve varlık temelli sihirli aşk büyüleri geliyor. Sadece en deneyimli büyücülerine manevi varlıklar (melekler, şeytanlar, tanrılar ya da gezegen ruhları) ve tekerin onu gecikmeyi almak için izin varlıkları için yeterli manevi güce sahip olmalıdır öngören aracı olarak bu kategorideki büyü yapmak mümkün. ne istediğini.

Çünkü bu kişiler zorla bu işi tekerlekler, ünlüler, politikacılar ve benzeri sonra en tür büyü neredeyse anında olanlar hayatında değişiklik. Ayrıca sadece bir süre için bu kişiler ile çalışarak büyü tekerin aşk onlar etkisi ne parçası biliyor. Sonra durumun daha da kötüye olabilecek yanlış bir varlık kullanımı (Kamdev manevi ruh sevgi ile ilgilenen biri ise aslında örneğin Asmoday için şehvetli aşk varlık).

Bu sihirli aşk büyüleri geldiğinde, deneyimli bir yandan gerekli ve yangın sihirli deneme kullanımı yıkıcı sonuçlara yol açabileceği bilmek elzemdir.

Rishi Bhrigu Goetia İş engin deneyimi olan 45 yılı aşkın bir Pratiği Felsefe ve Magick İşçi, hatta Necronomicon çalışma, Hindu Ritüelleri ve Doğa Şamanlar birçok kez birlikte çalıştı.

KAYNAK :
Buyu Cesitleri Ayirma Buyusu Medyum

No comments:

Post a Comment